Aluminium luifels

Wilt u graag een luifel boven uw deur? Bij Slinger Dakgoten bent u aan het goede adres. Wij leveren aluminium luifels in verschillende modellen en kleuren. Zo kunnen wij altijd een luifel aanbieden die past bij de bouwstijl en de kleuren van uw huis.

Aluminium luifels

Wij van Slinger Dakgoten zijn naast specialisten in aluminium dakgoten ook gespecialiseerd in het plaatsten van aluminium luifels. Wij realiseren projecten door heel Nederland. Bent u al bekend met aluminium luifels?

Aluminium luifels zijn een populaire keuze vanwege hun duurzaamheid en lange levensduur. Ze zijn gemaakt van een stevig materiaal dat bestand is tegen weersinvloeden zoals regen, sneeuw en hagel en gaan dus lang mee. Bovendien zijn aluminium luifels licht van gewicht, wat betekent dat ze relatief snel door ons te installeren zijn en niet te veel druk op de muur zetten.

Onze specialisten komen graag om u te adviseren en uw luifel te plaatsen. Precies op maat en in de kleur die u kiest! 

Vorige slide
Volgende slide
Vorige slide
Volgende slide

Wat zijn de voordelen van een aluminium luifel?

Een luifel werkt sfeerverhogend voor uw woning. Zo kunnen uw gasten onderdak zoeken voor ze bij u op de koffie komen en ziet het er daarnaast beter uit. 

Wij bieden een ruime keuze aan verschillende stijlen en kleuren, zodat u altijd een luifel kunt vinden die aansluit bij de stijl van uw huis. Bovendien zijn onze luifels betaalbaar, zodat u niet te veel hoeft te betalen voor een kwalitatief hoogwaardig product.

Als u op zoek bent naar een duurzame en stijlvolle oplossing voor uw dakgoot, dan is een aluminium luifel van Slinger Dakgoten een uitstekende keuze. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen.

Welke modellen kunnen wij leveren?

Aluminium luifels zijn er in veel maten en vormen. Welk model u kiest is vaak afhankelijk van het soort huis dat u heeft. Is het een klassiek gebouw of een heel strak en modern huis? Hieronder staan de modellen van de luifels die wij leveren.

Type LA

Aluminium luifels

Type LI

Aluminium luifels

Onze standaard kleuren

Wit, zilver, crème, grijs en antraciet zijn de standaard kleuren die wij leveren.
Op zoek naar een afwijkende kleur? Laat het ons dan weten, die zijn namelijk vaak op aanvraag mogelijk.

Wit 14N8

RAL 9010

Zilver

RAL 9006

Crème

RAL 9001

Grijs

RAL 7036

Antraciet

RAL 7016

Jillis Jan Slingerland

Over Slinger Dakgoten

Wij zijn Jan en Jillis Slingerland. Met onze jaren ervaring hebben wij de meeste situaties al weleens meegemaakt. Met telkens een mooi resultaat, al zeggen we het zelf. Ons team is gespecialiseerd in het plaatsen van aluminium dakgoten en sinds dit jaar ook in aluminium luifels.

Wij hebben meer dan genoeg ervaring met vrijstaande huizen, rijtjeswoningen, bedrijfspanden, schuren enzovoorts. 

Doordat wij samen met het team garant staan voor korte communicatie en no-nonsense, staan wij ook garant voor betrouwbaarheid. We doen wat we zeggen en niet anders. Daarnaast zorgen wij ervoor dat afspraken worden nagekomen.

Mogen wij bij u aan de slag?

Vertel ons wat over uw project, dan kunnen wij een offerte voor u maken. Uiteraard vrijblijvend. Binnen 5 werkdagen kan u 'm in uw mailbox ontvangen!
Jillis & Jan Slingerland
Eigenaren Slinger Dakgoten

Vraag een offerte aan


Klinkt goed! Wat zijn uw gegevens? Dan kunnen we snel aan de slag.