Naadloze aluminium dakgoten

Wij realiseren projecten door heel Nederland en laten u graag zien dat snelheid en topkwaliteit heel goed samengaan. Neem geheel vrijblijvend contact op.

Aluminium dakgoten

Wij van Slinger Dakgoten zijn dé specialisten op het gebied van naadloze aluminium dakgoten. Wij realiseren projecten door heel Nederland. Bent u al bekend met aluminium dakgoten?

Onze specialisten komen graag met de bus langs en maken uw dakgoot op locatie. Precies op maat! Hierdoor zijn de dakgoten naadloos, wat ervoor zorgt dat de kans op een lekkage heel klein is! 

WhatsApp Image 2022-04-22 at 10.51.11 AM (3)

Wat zijn de voordelen van aluminium dakgoten?

Aluminium dakgoten zijn een populaire keuze vanwege hun sterkt, flexibiliteit en duurzaamheid. In tegenstelling tot traditionele dakgoten gemaakt van bijvoorbeeld koper of staal, zijn aluminium dakgoten zonder naad, wat betekent dat ze geen last hebben van lekkages of verzakkingen.

U bent vast wel bekend met de zinken of kunststof dakgoten. Aangezien er veel huizen en gebouwen voorzien zijn van dit soort dakgoten zal het wel de beste oplossing zijn… of toch niet!

De voordelen van aluminium dakgoten tegenover dakgoten van kunststof of bijvoorbeeld zink zijn:

 • De kans op lekkage is heel klein
 • Aluminium is corrosie bestendig

Deze voordelen ontstaan vanwege het feit dat de dakgoten die wij leveren aluminium en naadloze dakgoten zijn.

De dakgoten worden vanuit de bus op locatie gemaakt en direct aan aan uw dak gemonteerd.

Productie op locatie

Wat gaaf is aan onze bus is dat wij op elk moment een complete installatie meebrengen om elk dag van een naadloze aluminum dakgoot te voorzien. Alle dakgoten maken wij namelijk op locatie.

Het aluminium wordt als het ware omgevormd van een rol aluminium tot een complete naadloze dakgoot.

Niet alleen super handig, maar ook nog eens mooi om te zien. Neem gerust een kijkje in onze bus als wij bij je aan het werk zijn! 

thumbnail (3) (1)

De kleuren die wij leveren

Wit

RAL 9010

Crème

RAL 9001

Grijs

RAL 7036

Antraciet

RAL 7016

Zwart

RAL 9005

Jillis Jan Slingerland

Over Slinger Dakgoten

Hierboven heeft u al kunnen lezen waarom u het beste kan kiezen voor aluminium dakgoten in plaats van zink of kunststof dakgoten.

Wie ze moet komen installeren? Wij natuurlijk! Met onze jaren ervaring hebben wij de meeste situaties al weleens meegemaakt. Met telkens een mooi resultaat, al zeggen we het zelf. Wij hebben meer dan genoeg ervaring met vrijstaande huizen, rijtjeswoningen, bedrijfspanden, schuren enzovoorts. 

Doordat wij samen met het team garant staan voor korte communicatie en no-nonsense, staan wij ook garant voor betrouwbaarheid. We doen wat we zeggen en niet anders. Daarnaast zorgen wij ervoor dat afspraken worden nagekomen.

Mogen wij bij u aan de slag?

Vertel ons wat over uw project, dan kunnen wij een offerte voor u maken. Uiteraard vrijblijvend. Binnen 5 werkdagen kan u 'm in uw mailbox ontvangen!
Jan Slingerland
Eigenaar Slinger Dakgoten

Onze afnemers

Wij staan elke week wel op een andere locatie. Benieuwd voor wie wij werken? Onze afnemers zijn onder andere:

 • Particulieren
 • Bouwbedrijven
 • Aannemers
 • Projectontwikkelaars
 • Architecten
thumbnail (2) (1)

Geschikt voor:

Voor wie een naadloze aluminium dakgoot nou echt dé oplossing is? Voor eigenlijk wel heel veel gebouwen. Een aantal voorbeelden:

 • Nieuwbouw/renovatie
 • Utiliteitsbouw
 • Agrarische sector
 • Industrie

 

Benieuwd of aluminium dakgoten ook voor uw project geschikt zijn? Neem dan even contact met ons op!

Offerte aanvragen voor aluminium dakgoten

Bent u er helemaal uit? Ga u voor naadloze aluminium dakgoten? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Kwaliteit en goede communicatie staan bij ons hoog in het vaandel. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. 

Twijfelt u nog of heeft u nog een vraag? Stel ‘m gerust via onze Whatsapp chat rechtsonder. Mailen of bel mag natuurlijk ook. Wij staan altijd klaar om u van advies op maat te voorzien.