Zelfdragende dakgoten

Zowel voor moderne als klassieke bouw staat een zelfdragende dakgoot erg mooi. Wij bieden veel variatie in zelfdragende dakgoten en overleggen graag met u wat de mooiste oplossing is.

Zelfdragen dakgoten bij Slinger Dakgoten

Dakgoten worden vaak van de voor- en onderkant bekeken. Aan de onderkant zijn de bekende gootbeugels bijna altijd te zien. Vind u dit niet mooi staan bij uw nieuwbouw of renovatieproject? Bekijk dan onze mogelijkheid om een zelfdragende dakgoot te laten plaatsen.

Een zelfdragende dakgoot heeft geen ondersteunende gootbeugel nodig. Dat staat super strak. De dakgoten worden namelijk vanaf de binnenkant van de goot bevestigd tegen het gebouw aan.

slingerbeplating-bus

Welke modellen kunnen wij leveren?

Zelfdragende dakgoten zijn er in veel maten en vormen. Welk model u kiest is vaak afhankelijk van het soort huis dat u heeft. Is het een klassiek gebouw of een heel strak en modern huis? Hieronder staan de modellen van de zelfdragende dakgoten die wij leveren.

GI

Zelfdragende goten

GNI

Zelfdragende goten

GVI

Zelfdragende goten

GHI

Zelfdragende goten

GSI

Zelfdragende goten

GVVI

Zelfdragende goten

Een onderhoudsarme dakgoot​

Onze zelfdragende dakgoten zijn onderhoudsarm. Vaak hoeft er geen naad gemaakt te worden bij het monteren. Dit maakt de kans op lekkages heel klein. 

Daarnaast is zijn de dakgoten van aluminium. Dat is anders dan kunststof of zinken dakgoten. Aluminium is erg licht en daarnaast ook corrosie bestendig.

Onze standaard kleuren

Wit, zilver, crème en grijs zijn de standaard kleuren die wij leveren.
Op zoek naar een afwijkende kleur? Laat het ons dan weten, die zijn namelijk vaak op aanvraag mogelijk.

Wit 14N8

RAL 9010

Zilver

RAL 9006

Crème

RAL 9001

Grijs

RAL 7036

Jillis Jan Slingerland

Over Slinger Dakgoten

Wij zijn Jan en Jillis Slingerland. Met onze jaren ervaring hebben wij de meeste situaties al weleens meegemaakt. Met telkens een mooi resultaat, al zeggen we het zelf. Wij hebben meer dan genoeg ervaring met vrijstaande huizen, rijtjeswoningen, bedrijfspanden, schuren enzovoorts. 

Doordat wij samen met het team garant staan voor korte communicatie en no-nonsense, staan wij ook garant voor betrouwbaarheid. We doen wat we zeggen en niet anders. Daarnaast zorgen wij ervoor dat afspraken worden nagekomen.

Mogen wij bij u aan de slag?

Vertel ons wat over uw project, dan kunnen wij een offerte voor u maken. Uiteraard vrijblijvend. Binnen 5 werkdagen kan u 'm in uw mailbox ontvangen!
Jillis & Jan Slingerland
Eigenaren Slinger Dakgoten

Geschikt voor:

Voor wie zelfdragende dakgoten het meest geschikt zijn? Voor eigenlijk wel heel veel gebouwen. Een aantal voorbeelden:

  • Nieuwbouw
  • Renovatie
  • Utiliteitsbouw
  • Maar ook voor architecten die hun ontworpen project graag een strakke uitstraling willen meegeven.


Benieuwd of zelfdragende dakgoten ook voor uw project geschikt zijn? Neem dan even contact met ons op!

Offerte aanvragen voor zelfdragende dakgoten

Bent u er helemaal uit? Ga u voor zelfdragende dakgoten? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Kwaliteit en goede communicatie staan bij ons hoog in het vaandel. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. 

Twijfelt u nog of heeft u nog een vraag? Stel ‘m gerust via onze Whatsapp chat rechtsonder. Mailen of bel mag natuurlijk ook. Wij staan altijd klaar om u van advies op maat te voorzien.

Vraag een offerte aan


Klinkt goed! Wat zijn uw gegevens? Dan kunnen we snel aan de slag.